Hopp til hovedinnholdet
Camelbak Eddy+ kids drikkeflaske 0,4L skate monsters blå
Camelbak Eddy+ kids drikkeflaske 0,4L skate monsters blå
Camelbak Eddy+ kids drikkeflaske 0,4L skate monsters blå
Nettsortiment

Camelbak

Eddy+ kids drikkeflaske 0,4L skate monsters blå

  • Laget av Tritan
  • Lekkasjesikker når den er lukket, sølesikker når den er åpen
  • Enkel å rengjøre, tåler oppvaskmaskin

299,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Drikkeflaske fra Camelbak som passer perfekt til aktive barn. Ventil og lukkemakanisme forhindrer at den lekker selv om den ligger opp ned i en skolesekk.

Flasken er enkel å drikke av: barnet vipper opp drikketuten, biter og drikker. Flasken trenger ikke helles på for å få ut væske. Den ligger godt i hånden, og den har et integrert håndtak som gjør det enkelt å feste på en karabinkrok eller bære med én finger.

Flasken kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen, og den kan vaskes i oppvaskmaskin. Flasken setter hverken smak eller lukt på innholdet.
Volum: 0,4 liter. Vekt: 149 gram.

CamelBak er ledende produsent av drikkeløsninger. CamelBak var først ute med å utvikle drikkesystemer der man kan ha hendene frie. Drikkeflaske fra Camelbak som passer perfekt til aktive mennesker. Ventil og lukkemekanisme forhindrer at den lekker selv om den ligger opp ned i sekken. Flasken er enkel å drikke av: vipp opp drikketuten, bit og drikk. Flasken trenger ikke helles på for å få ut væske. Den ligger godt i hånden, og den har et integrert håndtak som gjør det enkelt å feste på en karabinkrok eller bære med én finger. Flasken kan enkelt fylles ved hjelp av den store åpningen, og den kan vaskes i oppvaskmaskin. Flasken setter hverken smak eller lukt på innholdet. CamelBak er ledende produsent av drikkeløsninger. CamelBak var først ute med å utvikle drikkesystemer der man kan ha hendene frie.


Camelbak er banebrytende innenfor håndfri hydrering og introduserte de første BPA-frie flaskene til verden. Camelbak drives av et stadig skiftende behov og presser seg selv for å være de første til å møte dem. Camelbak løser problemer og ta på oss tilsynelatende umulige utfordringer.

Camelbak er besatt av hva de lager, hvordan det er laget og hvem de lager det til. Camelbak bryr seg om hvordan produktene våre påvirker både mennesker og miljø. Vi forstår forbrukerne og designene ved hjelp av markedsinnsikt

Camelbak har som oppdrag å redusere bruken av plast som havner på gjenvinningsanlegg og forurenser havene. Det startet med at de sluttet med engangsflasker og valgte å gjenbruke. Du tror kanskje at du alene ikke har en stor innvirkning på miljøet vårt ved å bare drikke vann på flaske, men en person drikker i gjennomsnitt 18 plastflasker vann per måned.
Produktdetaljer
SKU:
604397
EAN:
886798030647
Artikkelnummer:
60230377
Merke:
Camelbak
Serie:
Eddy+ Kids
Kategori:
Drikkeflasker
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
17 cm
Bredde:
11 cm
Lengde:
7 cm
Kapasitet volum:
0,4 liter
Garanti:
Livstid garanti
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Skate monsters
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Tritan plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Demonter lokket fra flasken og vask i oppvaskmaskinens øverste hylle

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.