Bodum Assam tekanne 1L krom
Bodum Assam tekanne 1L krom
Nettsortiment

Bodum

Assam tekanne 1L krom

  • Med tesil
  • Laget av varmebestandig borosilikatglass
  • Usedvanlig ren og forfriskende smak

799,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Dette er en tekanne i solid borosilikatglass og lokk i krom. Assam er den mest solgte tebrygger i hele BODUM®s tebryggerkolleksjon. Det skyldes at den er praktisk og enkel i bruk samtidig som at den trekker de beste aromaer ut av teen. Hele tekannen kan vaskes i oppvaskmaskin. Assam te-kanne kommer med stålfilter, glasshank og stål-lokk. Den er perfekt til både løs te og teposer, designet for å kunne brukes hver dag.Mål: Volum: 1L Høyde: 15,8 cm Bredde: 19 cm Lengde: 14 cmBodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
EAN:
727015373188
Artikkelnummer:
1300255
Merke:
Bodum
Serie:
Assam
Kategori:
Tekanner
Opprinnelsesland:
Portugal

Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.