-30%
Aladdin Chilled Thermavac style vannflaske 55 cl navy
Aladdin Chilled Thermavac style vannflaske 55 cl navy
Lagertømming

Aladdin

Chilled Thermavac style vannflaske 55 cl navy

  • Lekkasjesikker
  • Holder drikken kald i opptil 9 timer
  • BPA-fri

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Aladdin Chilled Style Thermavac™ Vannflaske i rustfritt stål 0,55 liter Lotus Navy – Gjenbrukbar drikkeflaske med dobbeltvegg og vakuumisolering Holder kald i 9 timer BPA-Fri Lekkasjesikker Tåler oppvaskmaskinKALD I TIMEVIS Style-kolleksjonen inspirer deg til og gjør det mulig å opprettholde væskebalansen uten problemer. Aladdin har samarbeidet med den Berlinbaserte japanske kunstneren og designeren Naito. Naitos design er laget kun for Aladdin og er inspirert av elementer i vann og natur. Takket være Thermavac™ vakuumisolert dobbeltvegg vil disse Chilled Style drikkeflaskene holde vannet ditt kaldt i opptil hele 9+ timer. HOLDBAR OG SIKKER: EU-testet sikker termoflaske som er laget i holdbart rustfritt stål. BPA-FRI. LAV VEKT OG LEKKASJESIKRING: Med sin elegante silhuett og lekkasjesikre konstruksjon kan du trygt ta med deg denne flasken i veska, på sykkelen eller i en flaskeholder i bilen. Fingerhempen på flasken gjør at den er enkel å ha med seg overalt. Slik at du kan opprettholde væskebalansen hele dagen uten bruk av engangsplast.LETT Å RENGJØRE: Denne flasken er laget for å være lett å vaske. Alle delene av denne rustfrie stålflasken tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk. BÆREKRAFTLØFTE: For både deg og planeten. Alle Aladdin-produkter leveres med Aladdins bærkraftløfte. Det garanteres at dette produktet leveres med nyeste innovasjon, kvalitet og sosialt ansvar. Aladdin har vært innovatører helt siden 1908, og har alltid vært globalt anerkjent for ledende design og innovasjoner takket være deres lidenskap for kvalitet, bærekraft og gode produkter som er bra for deg og bra for planeten. Etisk fremstilt i henhold til retningslinjer som verdsetter materialene, menneskene og miljøene ved våre fabrikker, samt reduserer forbruket av naturressurser og energi. I tillegg doneres over 1 % av inntekt før skatt samt arbeidstiden til lokalsamfunn.
Produktdetaljer
EAN:
6939236377706
Artikkelnummer:
A10-09425-011
Merke:
Aladdin
Serie:
Chilled Thermavac
Kategori:
Termoflasker
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
28 cm
Bredde:
6,5 cm
Lengde:
6,5 cm
Vekt:
276 g
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Navy
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Alle delene tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.