-30%
Aladdin Fresco Thermavac drikkeflaske 0,6L sage green
Aladdin Fresco Thermavac drikkeflaske 0,6L sage green
Aladdin Fresco Thermavac drikkeflaske 0,6L sage green
Aladdin Fresco Thermavac drikkeflaske 0,6L sage green
Lagertømming

Aladdin

Fresco Thermavac drikkeflaske 0,6L sage green

  • Vakuumisolerte dobbeltvegger
  • Laget av rustfritt stål
  • BPA-fri

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Vakuumisolerte dobbeltvegger. Holder kald i +10 timer og 18 timer med is. Toveis lekkasjesikkert lokk for enkel påfylling og rengjøring.

- Tåler ikke kullsyreholdig drikke
- BPA-Fri
- Myk drikketut
- Tåler oppvaskmaskin

FLASKEVANN PÅ EN NY MÅTE:
Den ikoniske og lett gjenkjennelige vannflaskesilhuetten er gjort holdbar og bærekraftig. Denne stilige drikkeflasken gjør det mulig å opprettholde væskebalansen uten problemer. Drikkeflaske i rustfritt stål med Thermavac vakuumisolert dobbeltvegg opprettholder temperaturen inni flasken uavhengig av temperaturen utenfor, og holder drikken god og kald i 10 timer, 18 timer med is. Fåes i 9 uthevede, trendskapende farger.

LEKKASJESIKKER:
Nyt hvor enkelt og godt det er å drikke i farta takket være den komfortable drikketuten og det toveis lekkasjesikre lokket.

HOLDBAR OG SIKKER: EU-testet sikker drikkeflaske som er laget i holdbart rustfritt stål.

LETT Å RENGJØRE: Denne flasken er laget for å være lett å vaske. Alle delene av denne rustfrie stålflasken tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk.

BÆREKRAFTLØFTE: For både deg og planeten. Alle Aladdin-produkter leveres med Aladdins bærkraftløfte. Det garanteres at dette produktet leveres med nyeste innovasjon, kvalitet og sosialt ansvar. Aladdin har vært innovatører helt siden 1908, og har alltid vært globalt anerkjent for ledende design og innovasjoner takket være deres lidenskap for kvalitet, bærekraft og gode produkter som er bra for deg og bra for planeten. Etisk fremstilt i henhold til retningslinjer som verdsetter materialene, menneskene og miljøene ved våre fabrikker, samt reduserer forbruket av naturressurser og energi. I tillegg doneres over 1 % av inntekt før skatt samt arbeidstiden til lokalsamfunn.
Produktdetaljer
EAN:
6939236383080
Artikkelnummer:
A10-10098-006
Merke:
Aladdin
Serie:
Fresco Thermavac
Kategori:
Termoflasker
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
27,4 cm
Bredde:
7,5 cm
Lengde:
7,5 cm
Vekt:
300 g
Design og materiale
Farge:
Grønn
Farge spesifikasjon:
Sage green
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Alle delene tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.