Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-70%
Stelton Keep Cool termoflaske 0,6L lupin
Stelton Keep Cool termoflaske 0,6L lupin
Stelton Keep Cool termoflaske 0,6L lupin
Lagertømming

Stelton

Keep Cool termoflaske 0,6L lupin

  • Ta vare på miljø og bruk gjenbrukbar flaske
  • Holder drikken varm i 12 timer og varm i 24 timer
  • God drikkekant

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Denne termoflasken med stållokk er ideell til kalde drikker på farten. Bruk den eksempelvis til vann, saft, kaffe, iste og mye mer. Flasken kan holde de kalde drikkene kjølige i lengre tid, da den er laget av dobbelt lag høykvalitets rustfritt stål, og den er derfor meget robust og har høy bruddstyrke. Finnes i flere lekre farger
Produktdetaljer
EAN:
5709846027589
Artikkelnummer:
355-9
Merke:
Stelton
Serie:
Keep Cool
Kategori:
Termoflasker

Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Lupin
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Kun håndvask
Merkevaren

Steltons produkter har som formål å oppfylle kundenes behov og å være funksjonelle. De tror på enkelhet og skandinavisk minimalisme. Form og funksjon skal skape en syntese som understreker innovative og allsidige ideer med hensyn til konsept, design og materialer.

Se flere produkter fra Stelton

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.