-30%
Aladdin Espresso Thermavac reisebeger 25 cl hvit
Aladdin Espresso Thermavac reisebeger 25 cl hvit
Aladdin Espresso Thermavac reisebeger 25 cl hvit
Lagertømming

Aladdin

Espresso Thermavac reisebeger 25 cl hvit

  • Vakuumisolerte dobbeltvegger
  • Lekkasjesikker
  • BPA-fri

Førpris 339,-

237,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Aladdin Espresso Thermavac™ Reisebeger i rustfritt stål 0,25 liter Satin White – Lekkasjesikker Kopp med vakuumisolert dobbeltvegg Holder varm i 3 timer BPA-Fri Tåler oppvaskmaskinREDDER PLAENETEN, KOPP FOR KOPP Aladdins distinkte lekkasjesikre reisekopp som kapsler inn aromaen og holder drikken din varm i 3 timer, og kald i 5 timer. Praktisk reisekopp som er lett å bære og som gjør at du kan unngå pappbegre.HOLDBAR OG SIKKER: EU-testet sikker kopp som er laget i holdbart rustfritt stål. BPA-FRI. LEKKASJESIKKER: Perfekt for en aktiv livsstil takket være det lekkasjesikre flipplokke. Liker sikker i bil, på sykkel og iPC-veska.LETT Å RENGJØRE: Denne kopp er laget for å være lett å vaske. Alle delene av denne rustfrie stålflasken tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk. BÆREKRAFTLØFTE: For både deg og planeten. Alle Aladdin-produkter leveres med Aladdins bærkraftløfte. Det garanteres at dette produktet leveres med nyeste innovasjon, kvalitet og sosialt ansvar. Aladdin har vært innovatører helt siden 1908, og har alltid vært globalt anerkjent for ledende design og innovasjoner takket være deres lidenskap for kvalitet, bærekraft og gode produkter som er bra for deg og bra for planeten. Etisk fremstilt i henhold til retningslinjer som verdsetter materialene, menneskene og miljøene ved våre fabrikker, samt reduserer forbruket av naturressurser og energi. I tillegg doneres over 1 % av inntekt før skatt samt arbeidstiden til lokalsamfunn.
Produktdetaljer
EAN:
6939236409810
Artikkelnummer:
A10-10422-004
Merke:
Aladdin
Serie:
Espresso Thermavac
Kategori:
Termokopper
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
13 cm
Bredde:
8,32 cm
Lengde:
8,32 cm
Vekt:
355 g
Design og materiale
Farge:
Hvit

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.