-30%
Aladdin CityPark Thermavac twin cup flaske 1,1L navy
Aladdin CityPark Thermavac twin cup flaske 1,1L navy
Aladdin CityPark Thermavac twin cup flaske 1,1L navy
Aladdin CityPark Thermavac twin cup flaske 1,1L navy
Lagertømming

Aladdin

CityPark Thermavac twin cup flaske 1,1L navy

  • Lekkasjesikker
  • Holder kald eller varm i 25 timer
  • BPA-fri rustfri stålflaske

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Aladdin CityPark Thermavac™ Twin Cup-flaske 1,1 liter Deep Navy – BPA-Fri rustfri stålflaske med innebygget dobbelt kopp Holder kald eller varm i 25 timer Lekkasjesikker Tåler oppvaskmaskin LEK LENGER: Denne 1,1 l Thermavac™ vakuumflasken med stor kapasitet har innebygget dobbelt kopp slik at du kan dele din favorittdrikke (kaffe, te vann) varm eller kald i 25 timer, 5 dager med is. Fåes i 3 trendsettende farger og holdbar pulverlakkert overflate.LEKKASJESIKKER: Aladdin-flasken er utstyrt med trykknapp-lukking i korken for enkel og lekkasjefri helling og lukking, slik at du kan opprettholde væskebalansen eller koffeinbehovet i en hel dag på stranden eller på tur uten å bekymre deg for søl.HOLDBAR OG SIKKER: EU-testet sikker termosflaske som er laget i holdbart rustfritt stål. BPA-FRI. LETT Å RENGJØRE: Denne flasken er laget for å være lett å vaske. Alle delene av denne rustfrie stålflasken tåler oppvaskmaskin, øverste hylle anbefales for stopper og lokk. BÆREKRAFTLØFTE: For både deg og planeten. Alle Aladdin-produkter leveres med Aladdins bærkraftløfte. Det garanteres at dette produktet leveres med nyeste innovasjon, kvalitet og sosialt ansvar. ALADDIN: Har vært innovatører helt siden 1908, og har alltid vært globalt anerkjent for ledende design og innovasjoner takket være deres lidenskap for kvalitet, bærekraft og gode produkter som er bra for deg og bra for planeten. Etisk fremstilt i henhold til retningslinjer som verdsetter materialene, menneskene og miljøene ved våre fabrikker, samt reduserer forbruket av naturressurser og energi. I tillegg doneres over 1 % av inntekt før skatt samt arbeidstiden til lokalsamfunn.
Produktdetaljer
EAN:
6939236405058
Artikkelnummer:
A10-10379-001
Merke:
Aladdin
Serie:
CityPark Thermavac
Kategori:
Termos
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
29,3 cm
Bredde:
11,2 cm
Lengde:
9,3 cm
Vekt:
625 g
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Navy
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.