Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Wik & Walsøe Alv karaffel 1L
Wik & Walsøe Alv karaffel 1L
Wik & Walsøe Alv karaffel 1L

Wik & Walsøe

Alv karaffel 1L

  • Med vakker alvedekor
  • Håndlaget, som gjør produktet unikt
  • Laget av edelt feltspatporselen

399,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

En karaffel i glass er vakker å servere vann eller vin fra ved det oppdekkede bordet. Wik & Walsøes karaffel Alv har et dekorativt motiv som forestiller søte alver, et motiv som har blitt forbundet med det norske designstudioet. Alver er mystiske og magiske, og med denne karaffelen får du litt av den følelsen i borddekkingen din.

Materiale: Glass, kork
Høyde: 23,5 cm
Volum: 1 L

Kun håndvask.
Produktdetaljer
EAN:
7071402005163
Artikkelnummer:
40022
Merke:
Wik & Walsøe
Serie:
Alv
Kategori:
Vannkarafler

Design og materiale
Farge:
Klar
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Merkevaren

Wik & Walsøes debutkolleksjon ble lansert i 2007, og på kort tid etablerte designstudioet seg som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet som skal skape nye minner og ha varig verdi.

Se flere produkter fra Wik & Walsøe

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.