Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Aida Søholm Sonja champagne/cocktail glass 30 cl grønn
Aida Søholm Sonja champagne/cocktail glass 30 cl grønn
Kupong

Aida

Søholm Sonja champagne/cocktail glass 30 cl grønn

  • Munnblåste glass
  • Hvert glass er unikt
  • Miks en eller flere farger

199,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Skap en hyggelig atmosfære med Aida Søholm Sonja champagne/cocktail glass 30 cl grønn. Dette unike champagneglasset er en perfekt kombinasjon av stil og funksjon, og vil være kronen på verket i enhver festlig setting.

Nyt øyeblikket og løft glasset ditt for å skåle i denne vakre, munnblåste glasskolleksjonen. Den delikate grønne fargen vil legge til en touch av eleganse til borddekkingen. Med en kapasitet på 30 cl har det nok plass til å skjenke din favorittdrink og løfte stemningen til nye høyder.

Det er laget av høykvalitetsglass som er solid og holdbart.

Enten det er en spesiell anledning eller en kveld med venner, vil champagneglasset fra Aida heve din feiring til et helt nytt nivå.
Produktdetaljer
EAN:
5709554164507
Artikkelnummer:
16450
Merke:
Aida
Serie:
Søholm Sonja
Kategori:
Champagneglass
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
15.5 cm
Bredde:
12.2 cm
Vekt:
305 g
Kapasitet volum:
30 cl
Design og materiale
Farge:
Grønn
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Aida tilbyr deg produkter til middagsbordet med servise, kjøkkenutstyr og gaveartikler i funksjonell design og god kvalitet til hverdagspriser. I samarbeid med talentfulle danske designere og kunstnere leverer Aida funksjonell og tidløs design med konstant fokus og dynamisk produktutvikling.

Se flere produkter fra Aida

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.