Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo Ølglass 50 cl 2 stk
Nettsortiment

Eva Solo

Ølglass 50 cl 2 stk

  • Elegant form
  • Fremhever ølets smak, aroma og duft
  • For alle typer øl

499,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Det høye glasset designet spesielt til ølets karakteristiske kraftige og kremaktige skum. Glasset er med i ølglasserien fra Eva Solo, som er utviklet for å gi en optimal opplevelse av forskjellige typer øl og snaps. Alle glass i serien er utviklet i tett samarbeid med profesjonelle bryggerimestere, slik at hvert enkelt glass er utformet for å fremheve ølets aroma, smak og duft.
Produktdetaljer
EAN:
5706631061193
Artikkelnummer:
541112
Merke:
Eva Solo
Serie:
N/A
Kategori:
Ølglass

Spesifikasjoner
Høyde:
14.5 cm
Bredde:
7.5 cm
Lengde:
7.5 cm
Kapasitet volum:
50 cl
Design og materiale
Designer:
3Part A/S
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Lignende produkter

Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.