Hopp til hovedinnholdet
Aida Café vannglass 34,5 cl 6 stk multi
Aida Café vannglass 34,5 cl 6 stk multi
Kupong
Nettsortiment

Aida

Café vannglass 34,5 cl 6 stk multi

  • Varmebestandig glass
  • Mix og match
  • Tåler maskinvask

349,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Fargede aida-vannglass - Gi bordet ditt livlige farger med dette fantastiske settet med seks glassglass som vakkert fanger lyset. De er ideelle for servering av vann, juice, vin og selvfølgelig cocktailer. I fantastiske farger og nordisk design, miks og match to av dine favorittfarger og design for et glasssett skreddersydd for deg. Hvert glass er varmebestandig og tåler oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
SKU:
138835
EAN:
5709554220302
Artikkelnummer:
A22030
Merke:
Aida
Serie:
Café
Kategori:
Vannglass
Opprinnelsesland:
Tyrkia

Spesifikasjoner
Høyde:
8,9 cm
Bredde:
15,8 cm
Lengde:
31,5 cm
Vekt:
1,1 kg
Antall i pakke:
6
Kapasitet volum:
34,5 cl
Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Smoke/pink/lightblue/blue/amber/green
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Max 50 grader
Vedlikehold:
Tåler oppvaskmaskin, men du må følge anvisningene for å hindre korrosjon – også kalt glasssykdom. Pass alltid på at oppvaskmaskinen er riktig tilpasset vannets hardhet og doser oppvaskmiddel, salt og skyllemiddel deretter. Sørg for at de er plassert trygt og med riktig avstand mellom hvert glass. Bruk alltid oppvaskmaskinens glasssyklus eller en annen kort syklus med temperaturer under 55°C. Åpne døren til oppvaskmaskinen så snart syklusen er fullført og ta ut glassene og tørk dem grundig med en oppvaskklut. Glass bør alltid oppbevares med kanten opp for å la dem puste.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.