Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Holmegaard Flow vannglass 35 cl mørk blå
Holmegaard Flow vannglass 35 cl mørk blå
Kommer snart
Nettsortiment

Holmegaard

Flow vannglass 35 cl mørk blå

  • Følsom
  • Fargerik
  • Munnblåst

199,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Flow vannglass 35 cl mørk blå, fra Holmegaard.

Glasserien Flow gir øyeblikkelig liv til borddekkingen og vekker sansene på nytt. Den munnblåste og elegante serien er karakterisert av et diskré bølgemønster i bunnen, som brer seg som ringer i vannet og tilfører en naturlig og dynamisk følelse til den skulpturelle glassdesignen. Vannglasset i mørkeblått rommer 35 cl og skaper et levende og harmonisk uttrykk på bordet. Fargen på glasset er mest intens i bunnen, der rillene er, men har et gjennomsiktig preg – også der fargene er sterkest.

De nye mørkeblå glassene kan fint stå alene, eller kanskje enda mer opplagt – brukes i kombinasjon med de andre fargede glassene i serien. Vakkert kvalitetsglass fra Holmegaard passer for alle og er laget for å brukes – også til hverdags.

Vannglasset har en god tyngde i bunnen som gjør at det både står stabilt på bordet og ligger godt i hånden, selv om bunnen snevres litt inn. Som en unik håndverksmessig funksjon er kanten på Flow-glasset flammepolert, noe som gir en flott avrundet kant som også gjør glasset ekstra behagelig å drikke av.
Produktdetaljer
EAN:
5706422109042
Artikkelnummer:
4300424
Merke:
Holmegaard
Serie:
Flow
Kategori:
Vannglass
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
9 cm
Kapasitet volum:
35 cl
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Mørk blå
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Munnblåst glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Glass maks. 55 grader

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Danmarks ledende glassprodusent Holmegaard, ble etablert i 1825 med en visjon om at "et hvert hjem skulle ha et vakkert drikkeglass". Holmegaard har gjennom historien skapt en rekke designklassikere.

Se flere produkter fra Holmegaard

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.