Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Holmegaard Julevannglass 2023 28 cl
Holmegaard Julevannglass 2023 28 cl

Holmegaard

Julevannglass 2023 28 cl

"Lekkert vannglass 23 cl jul 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og meste... les mer

Førpris 249,-

174,-

Kun Klikk & Hent
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 31.12.2023

Beskrivelse

"Lekkert vannglass 23 cl jul 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og mesterlige papirklipp inviterer Holmegaard Christmas deg til å ta en titt gjennom vinduene i et tradisjonelt gammelt bakeri. Beundre Jette Frölichs originale og kunstneriske univers på nært hold på de ikoniske julevannglassene og skål inn julen sammen med familie og venner.
De 12 cm høye julevannglassene rommer 28 cl og ligger godt i hånden. Det stemningsskapende vannglasset er perfekt på julebordet og er både estetisk og funksjonelt tiltalende. Julemotivet er en variasjon av Jette Frölichs klassiske bakerivindu. Vannglasset viser en jente foran inngangen til bakeriet og et bredt utvalg av kaker, inkludert en pepperkakemann, en engelsk julekake, en marsipangris, en vakker julekringle og et pepperkakehus.
Motivet på det vakre julevannglasset er en variasjon av motivene som pryder hele Holmegaard julen 2023. Motivene er basert på refleksjoner rundt julens magi, og formidler på en vakker måte barnas kjærlighet til julen og forventningene til den store dagen."
Produktdetaljer
EAN:
5706422108205
Artikkelnummer:
4800525
Merke:
Holmegaard
Serie:
Christmas
Kategori:
Vannglass
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
12 cm
Vekt:
0.3 g
Kapasitet volum:
28 cl
Design og materiale
Designer:
Jette Frölich
Farge:
Multi
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Maskinblåst glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Danmarks ledende glassprodusent Holmegaard, ble etablert i 1825 med en visjon om at "et hvert hjem skulle ha et vakkert drikkeglass". Holmegaard har gjennom historien skapt en rekke designklassikere.

Se flere produkter fra Holmegaard

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.