Hopp til hovedinnholdet
Holmegaard Julevannglass 2023 28 cl
Holmegaard Julevannglass 2023 28 cl
Lagertømming

Holmegaard

Julevannglass 2023 28 cl

"Lekkert vannglass 23 cl jul 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og meste... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

"Lekkert vannglass 23 cl jul 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og mesterlige papirklipp inviterer Holmegaard Christmas deg til å ta en titt gjennom vinduene i et tradisjonelt gammelt bakeri. Beundre Jette Frölichs originale og kunstneriske univers på nært hold på de ikoniske julevannglassene og skål inn julen sammen med familie og venner.
De 12 cm høye julevannglassene rommer 28 cl og ligger godt i hånden. Det stemningsskapende vannglasset er perfekt på julebordet og er både estetisk og funksjonelt tiltalende. Julemotivet er en variasjon av Jette Frölichs klassiske bakerivindu. Vannglasset viser en jente foran inngangen til bakeriet og et bredt utvalg av kaker, inkludert en pepperkakemann, en engelsk julekake, en marsipangris, en vakker julekringle og et pepperkakehus.
Motivet på det vakre julevannglasset er en variasjon av motivene som pryder hele Holmegaard julen 2023. Motivene er basert på refleksjoner rundt julens magi, og formidler på en vakker måte barnas kjærlighet til julen og forventningene til den store dagen."
Produktdetaljer
SKU:
600275
EAN:
5706422108205
Artikkelnummer:
4800525
Merke:
Holmegaard
Serie:
Christmas
Kategori:
Vannglass
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
12 cm
Vekt:
0,3 g
Kapasitet volum:
28 cl
Design og materiale
Designer:
Jette Frölich
Farge:
Multi
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Maskinblåst glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Produktet må vaskes for hånd
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.