Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Iittala Kartio glass 21 cl 2 stk sjøblå
Iittala Kartio glass 21 cl 2 stk sjøblå

Iittala

Kartio glass 21 cl 2 stk sjøblå

  • Enkelt, stilrent og fint glass
  • Tidløst og slitesterkt design, perfekt til hverdagsbruk
  • Kan stables og tåler maskinvask

219,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

Kartio glass 21cl sjøblå 2-pk. Design Kaj Franck 1958. Med Kartio glasset har Franck oppnådd perfekte balansen mellom materialet og den geometriske formen. Enkelt, stilrent og fint. Gode å holde i og kan kombineres med alle serviser. Tidløst design som ikke går av moten. Alle glassenen er gjennomfarget og et godt eksempel på Iittalas kunnskap om glass.

Tåler oppvaskmaskin, glassvask opptil 55 grader. Kan stables når glassene er avkjølte.
Produktdetaljer
EAN:
6411929505356
Artikkelnummer:
1008574
Merke:
Iittala
Serie:
Kartio
Kategori:
Vannglass

Design og materiale
Farge:
Blå
Merkevaren

Siden oppstarten av glassfabrikken i 1881 har Iittala med sine røtter i Finland vært en pioner innen design og farget glass. Varemerket kombinerer spennende, overraskende og inspirerende elementer av samtidskultur for å skape noe originalt og innsiktsfullt, samtidig som de fremhever sin kunst- og håndverksarv. 

Se flere produkter fra Iittala

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.