Hopp til hovedinnholdet
Magnor Cape kaffekopp 22 cl
Magnor Cape kaffekopp 22 cl
Magnor Cape kaffekopp 22 cl
Lagertømming

Magnor

Cape kaffekopp 22 cl

  • Vakkert porselen som gir en klassisk og moderne følelse
  • Innbyr til luksuriøse borddekkinger og høytidelige anledninger
  • Designet av Halvor Bakke

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

CAPE Kaffekopp 22cl (skålen kjøpes separat)

CAPE Kaffekopp 22 cl er en del av det elegante og luksuriøse kaffeserviset CAPE, designet av møbel- og interiørdesigner Halvor Bakke. Inspirasjonen til Bakke kom fra en av hans mange reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Han fant dekoren tidlig en morgen på en stilfull smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, kjent som Cape Dutch. Det subtile og sofistikerte mønsteret ble deretter overført til dette vakre porselensserviset, som har en tidløs og moderne følelse. Denne kaffekoppen er av høy kvalitet og laget av holdbart porselen.

Den passer også perfekt sammen med skålen fra samme serie, som må kjøpes separat. Cape Kaffekopp 22 cl er et resultat av samarbeidet mellom Magnor og Halvor Bakke, og er en perfekt kombinasjon av design, funksjonalitet og kvalitet. Legg til en touch av eleganse til din kaffeopplevelse med denne vakre kaffekoppen fra Cape-serien.
Produktdetaljer
SKU:
605096
EAN:
7026171380003
Artikkelnummer:
138000
Merke:
Magnor
Serie:
Cape
Kategori:
Kopper

Spesifikasjoner
Høyde:
7,4 cm
Bredde:
8 cm
Lengde:
11 cm
Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.