Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Royal Porcelain Kaffekopp 22 cl
Royal Porcelain Kaffekopp 22 cl
Lagertømming

Royal Porcelain

Kaffekopp 22 cl

Kopp i serviset Ultimate Lace fra Royal Porcelain. Lekre blonder på den fineste hvite porselen. Ulti... les mer

Førpris 235,-

165,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Kopp i serviset Ultimate Lace fra Royal Porcelain. Lekre blonder på den fineste hvite porselen. Ultimate Lace er et delikat festservise i fineste benporselen, kantet med sølv. Det nedtonede mønsteret gjør at serviset fremstår som lett romantisk, uten å bli for mye. Like fint på din fineste damask som mot en bordplate av tre eller marmor. Det anvendelige designet lar seg enkelt kombinere med servietter, blomster og bordpynt i de fargene du til enhver tid måtte behage.Serien er produsert av Royal Porcelain, en av Norges største merkevarer innen serviser. Ultimate Lace er laget av benporselen, som er den aller fineste type porselen. Serien er egnet for oppvaskmaskin. Royal Porcelain Ultimate Lace får du kun hos Tilbords.Ultimate Lace er et komplett festservise som inneholder alt du trenger til de ekstra spesielle anledningene. Serien inneholder tallerkener i ulike størrelser – til forrett, hovedrett og dessert – serveringsfat i flere størrelser, suppeterrin, sausenebb og salatbolle. I tillegg finner du selvsagt et komplett kaffeservise.
Produktdetaljer
EAN:
7057351192888
Artikkelnummer:
254080
Merke:
Royal Porcelain
Serie:
N/A
Kategori:
Kopper

Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Hvit/grå/sølv

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Serviser som oser av eksklusivitet. Perfekt for deg som vil ha et forseggjort festservise. Royal Porcelain produserer sine serviser i benporselen – den fineste typen porselen.

Se flere produkter fra Royal Porcelain

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.