Hopp til hovedinnholdet
Wik & Walsøe Alv kopp 20 cl 2 stk
Wik & Walsøe Alv kopp 20 cl 2 stk
Wik & Walsøe Alv kopp 20 cl 2 stk
Lagertømming

Wik & Walsøe

Alv kopp 20 cl 2 stk

  • Med vakker alvedekor
  • Håndlaget, som gjør produktet unikt
  • Laget av edelt feltspatporselen

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Alveserviset fra Wik & Walsøe symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Alven er glad, nobel og mestrer avansert håndverk. De er naturens engler, smarte og sterke hjelpere for menneskeheten og jorden.

Serviset er laget av edelt feltspatporselen. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Alv serviset fra Wik & Walsøe kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler skånvask. For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi også bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren. Alle våre hverdagsserviser, i feltspat, er ildfaste, tåler mikrobølgeovn og fryser.
Produktdetaljer
EAN:
7071402004500
Artikkelnummer:
40016
Merke:
Wik & Walsøe
Serie:
Alv
Kategori:
Kopper

Design og materiale
Farge:
Grå
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.