Hopp til hovedinnholdet
Holmegaard Christmas jule hotdrinkglass 2022 26 cl
Holmegaard Christmas jule hotdrinkglass 2022 26 cl
Lagertømming

Holmegaard

Christmas jule hotdrinkglass 2022 26 cl

  • Samleobjekt for 2022
  • Illustrasjonene gjenspeiler forventningens glede
  • Designet av Jette Frölich

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

I 1981 skapte Jette Frölich for første gang sitt karakteristiske papirklipp til Holmegaards Juleflaske. Og her, fire tiår senere, er Holmegaards julekolleksjon blitt et høyt elsket samlerobjekt for mange julefans. Det er i høy grad fordi Jette Frölich så mesterlig klarer å omsette julens sentrale budskap, som omsorg, generøsitet og omhyggelige forberedelser, til helt enkle motiver fulle av julestemning. Hun illustrerer de lett gjenkjennelige følelsene som bor i oss til daglig og forsterkes i høytiden. I år har refleksjonene hennes over julens magi munnet ut i en vakkert illustrert julekolleksjon for Holmegaard, hvor Jette Frölich inviterer oss til å feire julen sammen. Frölichs 2022-fortolkning av den stemningsfulle høytiden illustrerer på vakreste vis budskapet om vår felles jul. I julen er det hjemmet som er midtpunktet, og illustrasjonene på jule-hotdrink-glassene gjenspeiler forventningens glede når vi kryper sammen innendørs og samles med familie og venner fra nær og fjern.
Produktdetaljer
EAN:
5706422107260
Artikkelnummer:
4800491
Merke:
Holmegaard
Serie:
Christmas
Kategori:
Krus
Modell nr:
Holmegaard

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
10.5 cm
Lengde:
7.5 cm
Vekt:
600 g
Mål spesifikasjon:
Maskinpresset glass
Kapasitet volum:
26 cl
Design og materiale
Designer:
Jette Frölich
Farge:
Multi
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Maskinpresset glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Vedlikehold:
Produktet må vaskes for hånd
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.