Hopp til hovedinnholdet
Holmegaard Jule hotdrinkglass 26 cl 4 stk
Holmegaard Jule hotdrinkglass 26 cl 4 stk
Lagertømming

Holmegaard

Jule hotdrinkglass 26 cl 4 stk

  • Samleobjekt for 2022
  • Illustrasjonene gjenspeiler forventningens glede
  • Designet av Jette Frölich

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

I 1981 laget Jette Frölich sine første karakteristiske papirklipp til Holmegaards juleflaske. Og fire tiår senere har Holmegaards julekolleksjon blitt et høyt elsket samlerobjekt for mange julefans. Dette skyldes i stor grad at Jette Frölich mesterlig klarer å oversette julens hovedbudskap som omtanke, sjenerøsitet og omhyggelig forberedelse til enkle motiver fulle av julestemning. Hun klarer å illustrere de umiddelbart gjenkjennelige følelsene som lever i oss hver dag, og som forsterkes i julen. I år har Jette Frölich reflektert over julens magi og laget en vakkert illustrert julekolleksjon for Holmegaard, som inviterer oss til å feire julen sammen. Frölichs 2022-tolkning av denne koselige årstiden illustrerer på en vakker måte ideen om en felles jul med hjemmet som fokuspunkt. Illustrasjonene på disse juleglassene til varm drikke utstråler gleden ved forventningen når vi trekker innendørs og samler venner og familie fra fjern og nær. Denne unike flerpakningen inneholder 4 glass.
Produktdetaljer
EAN:
5706422108021
Artikkelnummer:
4800500
Merke:
Holmegaard
Serie:
Christmas
Kategori:
Krus

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
10.5 cm
Lengde:
7.5 cm
Vekt:
1.033 kg
Mål spesifikasjon:
Maskinpresset glass
Design og materiale
Farge:
Multi
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Maskinpresset glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.