Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kähler Hammershøi jul krus 33 cl hvit m/dekor
Kähler Hammershøi jul krus 33 cl hvit m/dekor
Kähler Hammershøi jul krus 33 cl hvit m/dekor
Kähler Hammershøi jul krus 33 cl hvit m/dekor

Kähler

Hammershøi jul krus 33 cl hvit m/dekor

  • Med de ikoniske rillene som binder serien sammen
  • Finnes i flere nyanser og størrelser
  • Årsdesign 2021

299,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Gi julen en varm velkomst med det vakre Kähler Hammershøi julekrus 2021. Dette kruset er dekorert med nostalgiske juleelementer som kronhjort, flettet julehjerte og pepperkakemann, og den grønne lerkegrenen skaper en kontinuitet i designet. Motivene er malt med en moderne strek og en vakker fargeskala som vekker minner om jul i gamle dager.

Med sitt unike design og detaljerte illustrasjoner skaper Hammershøi Jul Krus en stemningsfull atmosfære og tar deg tilbake til barndommens jul. Uansett om du vil nyte en kopp krydret gløgg, varm sjokolade eller en deilig morgenkaffe, vil dette kruset holde deg varm gjennom hele desember.

Kähler Hammershøi Jul Krus er et unikt tillegg til julekolleksjonen din og er perfekt som en gave til noen du er glad i. Designet av Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen, er dette kruset en vakker blanding av tradisjon og modernitet.
Produktdetaljer
EAN:
5703779185873
Artikkelnummer:
693215
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi jul
Kategori:
Krus

Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
9 cm
Lengde:
12.5 cm
Kapasitet volum:
33 cl
Bruddgaranti:
To års bruddgaranti på alt servise fra Hammershøi. Ved brudd, skår og fabrikasjonsfeil tilbys nytt tilsvarende produkt. Ta vare på kvitteringen, den må fremvises. Bruddgarantien gir ikke rett til penger i retur. Gjelder kun for privatpersoner. Les mer på siden om tallerkengaranti.
Design og materiale
Designer:
Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Hvit m/ dekor
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
55 grader

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Hvert eneste nåtidige Kähler-design er en hyllest til Kählers unike historie og en feiring av et håndverk som er blitt bevart over tid. Samtidig er det også et formsterkt avtrykk av nåtiden. De keramiske designene blir nemlig laget for hånd på samme måte som for over 175 år siden.

Se flere produkter fra Kähler

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.