Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Södahl Tiles damask tøyserviett 4 stk forest green
Nettsortiment

Södahl

Tiles damask tøyserviett 4 stk forest green

  • Fullfører borddekkingen
  • Stilig fiskebeinsmønstret motiv
  • 100% bomull

249,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

4 stk., 45 x 45 cm, 100% bomull damaskvev uten Staincoat. Klassisk fiskebeinsmønster brukes flere steder i hjemmet - på parkettgulvet eller på flisveggen på baderommet. Og nå også på bordet. Dekk opp til vennemiddagen eller familiefrokosten og la det stilrene mønsteret danne en vakker bakgrunn for de gode stundene.Vaskes på 40
Produktdetaljer
EAN:
5722000155256
Artikkelnummer:
S15525
Merke:
Södahl
Serie:
Tiles
Kategori:
Servietter

Spesifikasjoner
Høyde:
0.1 cm
Bredde:
45 cm
Lengde:
45 cm
Vekt:
230 g
Mål utbrettet:
45x45 cm
Antall i pakke:
4
Design og materiale
Farge:
Grønn
Farge spesifikasjon:
Forest green
Materiale:
Bomull
Material spesifikasjon:
100% bomull damaskvev uten staincoat
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Maskinvask 40°C

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Södahl tilbyr en samtidskolleksjon designet for å inspirere kundene til å gi hjemmet et friskt pust. Med et øye for de siste trendene innen interiør og mote, fornyer de sortimentet jevnlig. Gjennom lang erfaring og spesialisering innen tekstilproduksjon, sikrer Södahl førsteklasses kvalitet. De kombinerer nyskapende design med bærekraftige materialer, alltid med fokus på funksjonalitet. Produktene fra Södahl er skapt for å tåle hverdagens utfordringer.

Se flere produkter fra Södahl

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.