Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Bodum Bistro termokanne 1,1L rosa
Kupong

Bodum

Bistro termokanne 1,1L rosa

  • Vakuumisolert design
  • Holder varme og kalde drikker på den optimale temperaturen lenger
  • Dobbel stålinnsats

540,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Lys rosa termokanne, Bistro 1,1 liter, fra Bodum. Energiøkonomisering er langt i fra noen ny idé, men sjelden har det sett så fantastisk ut som det gjør her. Bistro termokanne bruker vakuum for å holde varme og kalde væsker på ønsket temperaturnivå mye lenger.
Kannen åpnes med et lett trykk på lokket, og så er det bare å helle. Lokket lukker seg automatisk etter hver gangs bruk, slik at innholdet holder ønsket temperatur mye lenger.

Enten du bruker den til iste i hagen eller bare til varm urtete på kjøkkenbordet - Bistrotermokanne passer til alle formål, og er i tillegg elegant å se på.

Bodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.

God design trenger ikke være dyrt Peter Bodum.
Produktdetaljer
EAN:
699965447571
Artikkelnummer:
60200229
Merke:
Bodum
Serie:
Bistro
Kategori:
Termokanner

Spesifikasjoner
Høyde:
30.2 cm
Bredde:
13.4 cm
Lengde:
15 cm
Kapasitet volum:
1,1 liter
Design og materiale
Farge:
Rosa
Farge spesifikasjon:
Lys rosa
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Innsats i rustfritt stål, plast, gummi
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja
Merkevaren

Siden 1944 har danske BODUM skapt en sterk merkevare som bygger på kvalitet, lojalitet og stadig ønske om fornyelse. Godt design, trenger ikke å være kostbart® - Peter Bodum

Se flere produkter fra Bodum

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.