Hopp til hovedinnholdet
Eva Solo Termokanne 1L violet
Eva Solo Termokanne 1L violet
Eva Solo Termokanne 1L violet
Eva Solo Termokanne 1L violet
Lagertømming

Eva Solo

Termokanne 1L violet

  • 100 % dryppfri termokanne
  • Står støtt
  • Lett å fylle opp

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Termokannen fra Eva Solo i fargen violet er 100 % dryppfri. Den elegante termokannen har en patentert hellekant i rustfritt stål, som heller varm kaffe og te i koppen – uten å søle en dråpe.

Lett å skjenke av. Lett å rengjøre. Åpningen på termokannen er dessuten kompatibel med både Eva Solo tefilter og stålfilteret i Eva Solo pour-over kaffebrygger. Det betyr at du kan trakte deilig te og aromatisk kaffe rett ned i termokannen.

Den innvendige kolben er laget av glass og kan enkelt skiftes ut dersom uhellet skulle være ute. Glasskolben selges som reservedel art nr 95502910.

Eva Solo termokanne kombinerer funksjonalitet og stilfullt design for å sikre deg kaffeslabberas uten søl. Enten du serverer kaffe hjemme eller i selskap med hvite duker, kan du stole på den dryppfrie termokannen fra Eva Solo.
Produktdetaljer
EAN:
5706631215275
Artikkelnummer:
502840
Merke:
Eva Solo
Serie:
N/A
Kategori:
Termokanner

Spesifikasjoner
Høyde:
29.6 cm
Bredde:
15.7 cm
Lengde:
18 cm
Vekt:
790 g
Kapasitet volum:
1 liter
Design og materiale
Designer:
Tools Design
Farge:
Lilla
Farge spesifikasjon:
Violet blue
Material spesifikasjon:
Kunststoff
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Vedlikehold:
Tåler ikke maskinvask
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.