Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Georg Jensen Helix melkmugge 30 cl blank
Georg Jensen Helix melkmugge 30 cl blank
Lagertømming

Georg Jensen

Helix melkmugge 30 cl blank

Melkemugge 30 cl, Helix, fra Georg Jensen. Designen er skåret ned til et minimum og lar både den sku... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Melkemugge 30 cl, Helix, fra Georg Jensen. Designen er skåret ned til et minimum og lar både den skulpturelle formen og det fantastiske håndverket stå seg på egenhånd. Med sin funksjonelle skandinaviske estetikk, blir den utvilsomt midtpunktet på bordet når du serverer te.
Produktdetaljer
EAN:
5713275072058
Artikkelnummer:
60202714
Merke:
Georg Jensen
Serie:
Helix
Kategori:
Fløtemugger
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
12.2 cm
Bredde:
8.3 cm
Lengde:
7.7 cm
Vekt:
335 g
Design og materiale
Designer:
Bernadotte & Kylberg
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Blankpolert
Materiale:
Rustfritt stål
Merkevaren

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år, representerer Georg Jensen unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design som spenner fra små sølvvarer til klokker, smykker og produkter til hjemmet.

Se flere produkter fra Georg Jensen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.