Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-70%
Lyngby Porcelæn DAN-Ild serveringsfat
Lyngby Porcelæn DAN-Ild serveringsfat
Lyngby Porcelæn DAN-Ild serveringsfat
Lyngby Porcelæn DAN-Ild serveringsfat
Lagertømming

Lyngby Porcelæn

DAN-Ild serveringsfat

  • Keramisk prikkdesign
  • Funksjonell

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

DAN-ILD-serien er en del av Lyngby Porcelæns designarkiv, som stammer tilbake fra slutten av 1950-tallet. Takket være sin funksjonalitet og sin enkle design var serien den gang blant de mest populære. Her får du den flotte DAN-ILD-designen i en moderne nytolkning skapt av det danske designfirmaet Stilleben. DAN-ILD-serveringsfat i keramisk stripe-design har en størrelse på 28 x 28 cm
Produktdetaljer
EAN:
5711507014760
Artikkelnummer:
201476
Merke:
Lyngby Porcelæn
Serie:
DAN-Ild
Kategori:
Serveringsfat

Spesifikasjoner
Høyde:
1.5 cm
Bredde:
27 cm
Lengde:
27 cm
Vekt:
1.4 kg
Design og materiale
Designer:
Stilleben v/Reckweg & Nordentoft
Farge:
Blå
Materiale:
Porselen
Merkevaren

Lyngby Porcelæn ble etablert i 1936 i Kgs. Lyngby og produserte porselen, vaser og annen brukskunst av høy kvalitet. Fabrikken stengte i 1969 men gjenoppstod i 2012 og står i dag bak relanseringen av ikonisk design som gjenskapes med største omhu og respekt for designarven.

Se flere produkter fra Lyngby Porcelæn

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.