Hopp til hovedinnholdet
Modern House Mex Tacosett
Modern House Mex Tacosett
Modern House Mex Tacosett
Lagertømming

Modern House

Mex Tacosett

  • Roterende fat som er praktisk når du deler tacos, tapas eller snacks sammen med familien
  • Laget i porselen
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Skap den perfekte atmosfæren for taco-kvelder med Mex Tacosett fra Modern House. Dette praktiske settet består av 9 deler som lar deg enkelt servere og dele deilige tacos, tapas eller snacks sammen med familien.

I sentrum av settet finner du et roterende fat som gjør det enkelt å få tak i favorittmaten din. Fatet er designet med tanke på funksjonalitet og plassbesparelse, slik at du kan servere og nyte maten uten bekymringer. I tillegg har settet velproporsjonerte skåler som tar minimal plass og gir deg muligheten til å presentere ulike ingredienser eller sauser.

En av de unike funksjonene ved Mex Tacosettet er den store skålen som kan plasseres midt på fatet. Denne skålen har et varmelys under, noe som holder maten varm i lengre tid og gjør måltidet ekstra koselig og behagelig.

Etter måltidet trenger du ikke bekymre deg for rengjøringen. Alle delene i settet kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen, med unntak av fatet som kan tørkes av med en fuktig klut. Dette gjør rengjøringen komfortabel og problemfri, slik at du kan fokusere på å nyte kvelden.

Mex Tacosettet er laget av holdbart porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Du kan trygt varme opp og servere maten i dette settet, som tåler temperaturer opptil 280 °C. Dette gjør det ideelt for både hverdags- og festlige anledninger.
Produktdetaljer
SKU:
136669
EAN:
7020628807563
Artikkelnummer:
177562
Merke:
Modern House
Serie:
Mex
Kategori:
Servisesett

Spesifikasjoner
Bredde:
32,5 cm
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Material spesifikasjon:
Porselen / MDF
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Temperaturområde:
280°C
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.