Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

MoominArabia Mummi Skål Aking 15 cm
MoominArabia Mummi Skål Aking 15 cm
MoominArabia Mummi Skål Aking 15 cm
MoominArabia Mummi Skål Aking 15 cm
Kupong

MoominArabia

Mummi Skål Aking 15 cm

  • Vintermotivet 2023
  • Skaper glede rundt måltidet
  • Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

299,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Mummi Skål Aking 15 cm fra Moomin Arabia. Mummitrollenes fartsfylte vintereventyr fortsetter på Moomin Arabias nye vinterkolleksjon. Med et vintermotiv inspirert av Moomin-fortellingene og designet av Tove Jansson, skaper denne skålen glede rundt måltidet.

Mummipappa vil at Mummitrollene skal hoppe over vinterdvalen i år. Sportsentusiasten herr Brisk kommer til Mummidalen og utfordrer alle i vintersport. Når han oppdager at seieren hans i en snøballkonkurranse mot dronten Edvard var avgjort på forhånd, lengter han etter revansj i en akekonkurranse.

Denne frokostbollen er laget av slitesterkt porselen, noe som gjør den både holdbar og elegant i designet. Den tåler oppvaskmaskin, slik at du enkelt kan rengjøre den etter bruk. I tillegg kan den også brukes i mikrobølgeovnen, noe som gjør den svært praktisk for oppvarming av matvarer.

Selv om den tåler maskinvask, anbefales det å vaske den for hånd for å bevare kvaliteten over tid. Den tåler også frysing, så du kan trygt oppbevare mat i den i fryseren. Og hvis du er i hast, kan du til og med bruke den i mikrobølgeovnen for å varme opp maten raskt.

Med Mummi-motivet og det vakre vinterdesignet blir denne frokostbollen en ekte favoritt blant Moomin-fans. La Mummipappa, Mummitrollet og resten av gjengen bli en del av din frokostopplevelse.
Produktdetaljer
EAN:
6411801012750
Artikkelnummer:
1068265
Merke:
MoominArabia
Serie:
Season
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Thailand

Spesifikasjoner
Høyde:
5.5 cm
Vekt:
305 g
Kapasitet volum:
40 cl
Design og materiale
Designer:
Tove Jansson
Farge:
Rosa
Farge spesifikasjon:
Aking
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Kan fryses:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Arabias Mummiprodukter har blitt illustrert av designer Tove Slotte siden begynnelsen av 90-tallet. Designeren henter inspirasjon fra Tove Janssons originale illustrasjoner som hun tilpasser de keramiske formene.

Se flere produkter fra MoominArabia

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.