Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul skål 50 cl
Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul skål 50 cl
Nettsortiment

Royal Copenhagen

Stjerne Riflet Jul skål 50 cl

  • Juleservise som danner den perfekte ramme for et hyggelig julemåltid
  • Laget av benporselen
  • 2 års bruddgaranti

499,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Stjerne Riflet Jul skål 50 cl fra Royal Copenhagen er en fantastisk tillegg til ditt juleservise. Laget av benporselen, skaper denne skålen den perfekte rammen for et hyggelig julemåltid. Med sin vakre design, er skålen pyntet med kranser, sløyfer og juledekorasjoner som gir en festlig stemning til borddekkingen.

Denne skålen har en volumkapasitet på 50 cl, og dens fargekombinasjon av hvitt, grønt, rødt og gull gir den et tradisjonelt og elegant utseende. I tillegg til sitt estetiske utseende, er denne skålen også svært holdbar. Laget av benporselen, er den motstandsdyktig mot støt og riper, og gir deg trygghet for langvarig bruk. Skålen tåler maskinvask, noe som gjør den praktisk å rengjøre etter bruk. Royal Copenhagen tilbyr 2 års bruddgaranti på sine produkter. Dette betyr at hvis skålen skulle bli ødelagt, kan du få et nytt, tilsvarende produkt uten ekstra kostnad.

Stjerne Riflet Jul skål fra Royal Copenhagen er ikke bare en praktisk serveringsskål, men også en vakker dekorasjon på ditt julebord. Kombiner den gjerne med andre deler fra Stjerne Riflet Jul-serien for å skape et enhetlig og stilig julebord. Nyt den festlige stemningen og la julen komme til liv med denne fantastiske skålen.
Produktdetaljer
EAN:
5705140738008
Artikkelnummer:
1060176
Merke:
Royal Copenhagen
Serie:
Stjerne Riflet Jul
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Sør-Korea

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bruddgaranti:
For å gi deg trygghet når du bruker ditt nye Royal Copenhagen-porselen, tilbyr vi en bruddgaranti. Vår bruddgaranti gir deg rett til å motta et nytt, tilsvarende produkt uten omkostninger. For å være dekket av bruddgarantien må du registrere ditt nye porselen på https://www.royalcopenhagen.com/breakage-warranty senest 90 dager fra kjøpsdatoen.
Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Hvit/grønn/rød/gull
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.