Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Design House Stockholm NM& sand tallerken 26 cm
Design House Stockholm NM& sand tallerken 26 cm
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Design House Stockholm

NM& sand tallerken 26 cm

  • Bringer harmoni til middagsbordet
  • En myk og sandaktig fargetone
  • Laget av kraftig brent steingods

181,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Bordene i den nyåpnede restauranten NM& i Nationalmuseum i Stockholm setter kronen på verket med Sand servise, designet av Carina Seth Andersson i samarbeid med Design House Stockholm. Serviset er laget av kraftig brent steingods i en myk og sandaktig fargetone uten noen synlig finish, slik at maten som serveres er eneste dekorasjon.Den matte strukturen fremhever lysspillet i flatene, og steingodset er full- eller halvglasert med et transparent uttrykk. Former og finish er myke, og hver enkelt del kan brukes på forskjellige måter - kopp uten håndtak fungerer like godt som bolle, og bollen kan brukes til å servere en suppe eller fungere som en tallerken.- Ingenting matcher helt men det passer inn, for det trenger ikke se nøyaktig likt ut for å fungere sammen. Formene er det som binder serviset sammen, og det er noe veldig skandinavisk ved det, sier Carina.Arbeidet med serviset for Nationalmuseum er en del av et større prosjekt som Carina hadde ansvaret for gjennom flere år, sammen med Matti Klenell, Stina Lo?fgren og TAF Arkitekter. De ledet prosjektet og all design og produksjon av samtlige møbler og produkter i restauranten NM&. Sand er en del av samtidshistorien innenfor Scandinavian Design og det vi produserer i dag. I utstillingen The Design Depot kan besøkende i Nationalmuseum se hvordan alle objektene i restauranten har blitt til, med blant annet Sand og Unda drikkeglass fra Matti Klenell.
Produktdetaljer
EAN:
7340043315420
Artikkelnummer:
2553-0000
Merke:
Design House Stockholm
Serie:
NM& Sand
Kategori:
Tallerkener

Spesifikasjoner
Bredde:
26 cm
Vekt:
520 g
Design og materiale
Designer:
Carina Seth-Andersson
Farge:
Beige
Farge spesifikasjon:
Sand
Materiale:
Steintøy
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
220°C

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.