Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Zone Rocks opptrekker svart
Kupong
Nettsortiment

Zone

Rocks opptrekker svart

  • Innebygd foliekutter og åpner
  • Elegant og enkelt design
  • Passer sammen med Rocks barutstyr

399,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Den elegante korketrekkeren Feather er en fin tolkning av servitørverktøyet, en klassiker i nye fjær. Feather har innebygd foliekutter og åpner, og den bøyelige armen gjør det enkelt å åpne flasken i to trinn uten å måtte bruke mye kraft. Kan enkelt brettes sammen og tas med til for eksempel pikniken.
Produktdetaljer
EAN:
5722000119821
Artikkelnummer:
11982
Merke:
Zone
Serie:
Rocks
Kategori:
Korketrekker og flaskeåpner

Spesifikasjoner
Høyde:
12.8 cm
Bredde:
1.8 cm
Lengde:
2.1 cm
Vekt:
60 g
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
ABS/Stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Zone Denmark fortolker trender i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonelt boligdesign som utfordrer konvensjoner, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver dag. Deres uttrykk er ærlig og minimalistisk og designet formgir de i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv.

Se flere produkter fra Zone

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.