0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Georg Jensen

Christmas Collectibles 2019 CC 2019 Gavesett bjelle. ball og hjerte sølv

Art.nr: 1300121

629,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent

Å pakke ut julekulene og pynte treet er et av høytidens mest verdsatte ritualer. Gi noen du er glad i et vakkert tilskudd til samlingen med dette gavesettet fra Georg Jensen Christmas Collectibles, og bli en del av dette magiske øyeblikket for alltid. Bjellen og hjertet har fått en moderne vri med graverte art deco-motiver eller årstall, og er et sjarmerende tilskudd til enhver julepyntsamling.

Designer Sanne Lund Traberg er kjent for evnen til å skape moderne uttrykk med referanser til fortiden samtidig som de innehar moderne aspekter. For 2019 Collectibles har hun hentet elementer fra art deco og kubisme for å tilføre en abstrakt og grafisk stil til klassiske julesymboler.

De tre ornamentene er laget i Georg Jensens egne verksteder i Danmark i palladiumbelagt messing, og kommer med et utvalg av rødt eller isblått sløyfebånd.

Denne varen kan rengjøres med en myk børste, varmt vann og mild såpe. Tørk av med en myk tørr klut. Den burde oppbevares på ett tørt og varmt sted.

Mål Ball:
Høyde: 6 cm
Bredde: 5 cm

Mål bjelle:
Høyde: 6 cm
Bredde: 5 cm

Mål hjerte:
Høyde: 5,7 cm
Bredde: 5,6 cm

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.