0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Georg Jensen

Christmas Collectibles 2019 CC 2019 Ornament tre sølv

Art.nr: 1300129

189,-

Dette vakre juleornamentet kombinerer iøynefallende art deco-design med en helt moderne vri på formen av et juletre, og tilfører et sjarmerende utskåret hjerte som utstråler høytidens glede. Når den henger på treet, reflekteres lysene fra juletreet i den skinnende palladiumoverflaten når ornamentet beveger seg, og tilfører en ekstra dimensjon til det grafiske uttrykket.

Designer Sanne Lund Traberg har jobbet med Georg Jensen i mange år og var et naturlig valg som utvikler av 2019 Christmas Collectibles. Både forståelse av arven etter designhuset og følelsen hun har for moderne stil, kommer tydelig til uttrykk i dekorasjonene som er unike uttrykk for tidløst design.

Treornamentet er laget av håndverkere i Georg Jensens danske verksteder, og er utformet i palladiumbelagt messing. Det kommer med både et tradisjonelt rødt sløyfebånd og et moderne isblått som gir mulighet for å skape forskjellige uttrykk.

Denne varen kan rengjøres med en myk børste, varmt vann og mild såpe. Tørk av med en myk tørr klut. Den burde oppbevares på ett tørt og varmt sted.

Mål:
Høyde: 6,6 cm
Bredde: 6,4 cm.

Tilbake