0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Georg Jensen

Christmas Collectibles 2019 CC 2019 Mobile hjerte sølv

Art.nr: 1300131

499,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent

Dette juleornamentet symboliserer følelsen av kjærlighet som preger denne høytiden og fanger jules sanne ånd. Med et hjerte som henger inne i en art deco-inspirert ramme, tar dette juleornamentet seg like vakkert ut på treet som i vindus- eller dørkarmen.

2019 Christmas Collectible-kolleksjonen er designet av den langvarige Georg Jensen-samarbeidspartneren, Sanne Lund Traberg, som har tatt i bruk grafiske linjer og former, inspirert av kubistisk- og art deco-design. Verkene hennes er både moderne og tidløse.

Denne uroen, som er laget eksklusivt i Georg Jensens egne verksteder i Danmark, er laget i palladiumbelagt messing. Den kommer med et utvalg av isblått og rødt sløyfebånd for ulike fargemuligheter.

Denne varen kan rengjøres med en myk børste, varmt vann og mild såpe. Tørk av med en myk tørr klut. Den burde oppbevares på ett tørt og varmt sted.

Mål:
Høyde: 8,6 cm
Bredde: 9,8 cm

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.