0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

NETTSORTIMENT
Vis i fullskjerm
Bitz Hurricane m/ LED lys 17 cm rosa
Bitz Hurricane m/ LED lys 17 cm rosa

Bitz

Bitz Hurricane m/ LED lys 17 cm rosa

Art.nr: 14548

449,-

Klikk & hent

Klikk & Hent

Skap en varm og koselig stemning med vakre oaser av lys. BITZ hurricane av rustikt glass med sokkel av steintøy og et LED-kubbelys med tidsbryter er et naturlig valg for ro og kos rundt tente lys. 17 cm høy, rosa glass og matt grå / blank rosa sokkel.

Hurricanesettet kombinerer de beste elementene fra flere verdener. BITZ-universets vakre og populære farger og materialer kombineres med bærekraft og større ansvar for inneklimaet i hjemmet. Det hvite LED-lyset har tidsbryter, slik at du også selv kan bestemme når lyset skal være tent. Lyset bruker 3 x AAA batterier, som ikke medfølger. Ikke plasser LED-lyset i direkte solskinn. Det er laget av parafin, og det tåler maksimalt 40 grader.

Den sylinderformede glasskjermen har en riflet og rustikk overflate som får lyset til å spille fint og reflektere i det fargede glasset. Glasset passer ned i steintøysokkelen, som er laget med den fine kombinasjonen av en matt utside med blank glasur på innsiden, som du kjenner igjen fra resten av steintøykolleksjonen fra BITZ.

Glasset er 17 cm høyt, diameter 12,5 cm.
Sokkelen er 3 cm høy, diameter 15 cm.
LED-lyset er 10 cm høyt, diameter 7,5 cm.

Tilbake