-30%
Bitz Hurricane med LED-lys 17 cm rosa
Bitz Hurricane med LED-lys 17 cm rosa
Bitz Hurricane med LED-lys 17 cm rosa
Lagertømming

Bitz

Hurricane med LED-lys 17 cm rosa

  • Skaper en varm og koselig stemning
  • Sokkel av steintøy
  • Kommer i flere farger og størrelser

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Skap en varm og koselig stemning med vakre oaser av lys. BITZ hurricane av rustikt glass med sokkel av steintøy og et LED-kubbelys med tidsbryter er et naturlig valg for ro og kos rundt tente lys. 17 cm høy, rosa glass og matt grå / blank rosa sokkel. Hurricanesettet kombinerer de beste elementene fra flere verdener. BITZ-universets vakre og populære farger og materialer kombineres med bærekraft og større ansvar for inneklimaet i hjemmet. Det hvite LED-lyset har tidsbryter, slik at du også selv kan bestemme når lyset skal være tent. Lyset bruker 3 x AAA batterier, som ikke medfølger.Ikke plasser LED-lyset i direkte solskinn. Det er laget av parafin, og det tåler maksimalt 40 grader.Den sylinderformede glasskjermen har en riflet og rustikk overflate som får lyset til å spille fint og reflektere i det fargede glasset. Glasset passer ned i steintøysokkelen, som er laget med den fine kombinasjonen av en matt utside med blank glasur på innsiden, som du kjenner igjen fra resten av steintøykolleksjonen fra BITZ. Glasset er 17 cm høyt, diameter 12,5 cm.Sokkelen er 3 cm høy, diameter 15 cm.LED-lyset er 10 cm høyt, diameter 7,5 cm.
Produktdetaljer
EAN:
5722000145486
Artikkelnummer:
14548
Merke:
Bitz
Serie:
Hurricane
Kategori:
LED-lys

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bredde:
10 cm
Lengde:
10 cm
Vekt:
1000 g
Design og materiale
Farge:
Rosa
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.