0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

NETTSORTIMENT
Vis i fullskjerm
Bitz Hurricane m/ LED lys 11 cm grønn
Bitz Hurricane m/ LED lys 11 cm grønn

Bitz

Bitz Hurricane m/ LED lys 11 cm grønn

Art.nr: 14557

249,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent

Skap en varm og koselig stemning med vakre oaser av lys. BITZ hurricane av rustikt glass med sokkel av steintøy og et LED-telys med tidsbryter er et naturlig valg for ro og kos rundt tente lys. 11 cm høy, grønt glass med matt svart / blank grønn sokkel.

Hurricanesettet kombinerer de beste elementene fra flere verdener. BITZ-universets vakre og populære farger og materialer kombineres med bærekraft og større ansvar for inneklimaet i hjemmet. Det hvite LED-telyset har tidsbryter på seks timer, slik at du også selv kan bestemme når lyset skal være tent. Lyset bruker 1 x CR2032-batteri, som medfølger.

Den sylinderformede glasskjermen har en riflet og rustikk overflate som får lyset til å spille fint og reflektere i det fargede glasset. Glasset passer ned i steintøysokkelen, som er laget med den fine kombinasjonen av en matt utside med blank glasur på innsiden, som du kjenner igjen fra resten av steintøykolleksjonen fra BITZ.

Glasset er 11 cm høyt, diameter 9 cm.
Sokkelen er 2,5 cm høy, diameter 11,5 cm.
LED-lyset er 4,6 cm høyt, diameter 3,8 cm.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.