-40%
Aida RAW bestikksett steak 8 deler svart
Aida RAW bestikksett steak 8 deler svart

Aida

RAW bestikksett steak 8 deler svart

  • Bestikksett i 8 deler
  • God kvalitet
  • Tøft design for middagsbordet

Førpris 499,-

299,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Kampanjeslutt: 04.05.2024

Beskrivelse

Bestikket har et rått og enkelt uttrykk, som er som skapt for den nordiske borddekkingen. I samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller. Laget av rustfritt stål.
Husk å legge bestikket i bestikkskuffen eller legg det trygt i kurven som er laget for det når du vasker bestikket i oppvaskmaskinen. Ikke bland forskjellige materialer (rustfritt stål, sølv, kobber, nikkel, aluminium) i en tallerken, da det nye bestikket ditt kan bli skadet av den kjemiske reaksjonen. Tips: Umiddelbart etter oppvasken skal bestikket tas ut og tørkes etterpå. Temperaturen må ikke overstige 50 grader i et vaskeprogram. Hold det nye bestikket ditt pent ved å skille det i bestikkurvens spesialdesignede rom. Følg alltid instruksjonene fra oppvaskmaskinen angående type og mengde vaskemiddel.
Produktdetaljer
EAN:
5709554155161
Artikkelnummer:
15516
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Biffbestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
3,45 cm
Bredde:
19,2 cm
Lengde:
26,3 cm
Vekt:
650 g
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.