Aida, raw urtepotteskjuler 18cm n.green
Aida, raw urtepotteskjuler 18cm n.green
Aida, raw urtepotteskjuler 18cm n.green
Aida, raw urtepotteskjuler 18cm n.green

Raw

raw urtepotteskjuler 18cm n.green

Raw er en serie med moderne stengods-produkter med et snev av 70-tallets nostalgi. Her kombineres de... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Raw er en serie med moderne stengods-produkter med et snev av 70-tallets nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige utseendet med en enkel og elegant design i nøytrale nordiske nyanser. Northern Green steintøy har en dyp, grønn furufarge med små grå, nesten glitrende partikler, noe som skaper en vakker kontrast som imidlertid fremdeles er subtil og passer til den skandinaviske borddekkingen.

Produktene består av dobbeltbrendt stentøy i høyeste kvalitet og er håndlaget. Dette resulterer i at hvert produkt er unikt. Det har en rissefri glasur og tåler både ovn, frost, mikroovn og oppvaskmaskin så lenge visse forholdsregler følges (temperatursjokk. Tåler ikke å gå direkte fra fryser til ovn og omvendt).
Produktdetaljer
EAN:
5709554157899
Artikkelnummer:
15789
Merke:
Raw

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.