0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

NETTSORTIMENT
Vis i fullskjerm
Alfi Termokanne 0.94 L mørk blå
Alfi Termokanne 0.94 L mørk blå

Alfi

Alfi Termokanne 0.94 L mørk blå

Art.nr: 16548

479,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent

Den klassiske kulekannen er designet av Ole Palsby i 1985, som kalte den Modern Classic No. 1. Kulekannen er det mest solgte termosdesignet, og har vunnet en rekke priser og har vært utstilt på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. I dag fremstår den runde klassikeren like elegant, tidløs og estetisk fengende som da den kom ut for mer enn 30 år siden.

• Kulekannen holder innholdet varmt/kaldt i lang tid, siden kulen er den geometriske formen med det største volumet og den minste overflaten.
• AlfiDur-innsats med dobbel vegg i isolerende og herdet vakuum-glass.
• Praktisk skrulokk.
• Holder væsken varm i 12 timer, holder væsken kald i 24 timer.
• H21, B16, L16 cm

Alfi har i mer enn hundre år vært den ukronede kongen avtermoskanner takket være flott håndverk, visjonær teknologi og sans for design, som har skapt flere av morgendagens designikoner til salongbord over hele verden i samarbeid med noen av verdens mest anerkjente designere.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.