Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Rhombe kule Ø5cm 2st hv
Rhombe kule Ø5cm 2st hv
Nettsortiment

Lyngby Porcelæn

Rhombe kule Ø5cm 2st hv

Art.nr: 201591

Vakker og tidløs dekorasjonskule i hvitt fra Lyngby Porcelæn. Dekorasjonskulen er en del av Rhombe-serien. Rhombe-dekorasjonskuler er fremstilt i blankglasert porselen, som gir et klassisk og moderne uttrykk. Denne hvite dekorasjonskulen er tidløs og et perfekt innredningselement i de norske hjem. Kulen passer både i det moderne og det mer klassiske hjem. Det gir en fornemmelse av stilrenhet og personlighet. Kulen har en diameter på 5 cm. Derfor er kulen perfekt som dekorasjon på juletreet eller i vinduskarmen. Dekorasjonskulen kan brukes i alle årstider på grunn av kulens enkle uttrykk. Det skyldes porselensmaterialet og det fine, uskyldige mønsteret kulen er fremstilt i.

349,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.