Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Rhombe kule Ø5cm 2st gr
Rhombe kule Ø5cm 2st gr
Rhombe kule Ø5cm 2st gr
Nettsortiment

Lyngby Porcelæn

Rhombe kule Ø5cm 2st gr

Art.nr: 201592

Utrolig vakker og tidløs dekorasjonskule fra Rhombe i Soft Green. Rhombe-dekorasjonskuler er fremstilt i blankglasert porselen. Det gir kulen et spesielt skjørt, klassisk og veldig fint uttrykk. Porselenskulen passer perfekt i det moderne hjemmet, hvor den kan bli en del av innredningen hele året. Dekorasjonskulen vil inngå i et klassisk hjem med sjarm og uttrykke sans for design. Dekorasjonskulen har en diameter på 5 cm. Derfor vil kulen være perfekt som en del av pynten på juletreet. Rhombe-dekorasjonskulen vil også gi et spesielt uttrykk som en del av borddekkingen til jul eller spesielle begivenheter. Kulen vil dessuten kunne pynte opp i vinduet eller på en grein i stuen.

349,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.