Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Rhombe lysestake
Rhombe lysestake
Nettsortiment

Lyngby Porcelæn

Rhombe lysestake

Art.nr: 201731

Den vakre Rhombe-lysestaken til kubbelys måler 14,5 cm i diameter. Lysestaken er fremstilt med en tydelig sammenheng til Rhombe-serien. Samme fine og klassiske porselensuttrykk og mønster går igjen. Lysestaken har form som lysestaken i samme serie. Denne lysestaken til kubbelys er bare tilpasset større lys. Lysestaken er fremstilt i hvitt blankglasert porselen. Det er med på å gi staken et veldig fint, klassisk og vakkert uttrykk. Så snart et større kubbelys settes i lysestaken, vil uttrykket bli forsterket. Lysestaken vil pryde ethvert hjem med tendenser til dansk design og stilrenhet. Både som et element i innredningen og som en del av borddekkingen ved spesielle anledninger.

299,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.