-30%
Rosendahl Karen Blixen hjerteblomst 12 cm forsølvet
Rosendahl Karen Blixen hjerteblomst 12 cm forsølvet
Lagertømming

Rosendahl

Karen Blixen hjerteblomst 12 cm forsølvet

  • Skaper den magiske julestemningen
  • Pynt med historier
  • Nydelig design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Ole Kortzau har designet dette vakre opphenget til serien Karen Blixens Jul. Ole Kortzau finner sin inspirasjon i Karen Blixens fascinasjon for naturen og sine elskede. Denne forsølvede hjerteblomsten er perfekt til vinduet eller på det store treet i stuen. Hjerteblomsten måler 12 cm og er den største av to størrelser med samme motiv. Dette opphenget leveres med både et blått og et rødt bånd, slik at du selv kan velge hvilken farge som passer best inn i boligen din. Du kan med fordel kombinere opphenget med andre fra serien Karen Blixens Jul. Rengjøres med en fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
5709513313120
Artikkelnummer:
31312
Merke:
Rosendahl
Serie:
Karen Blixen
Kategori:
Julepynt
Opprinnelsesland:
Sverige

Design og materiale
Farge:
Sølv
Farge spesifikasjon:
Forsølvet
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.