Modern House, nuzzie kjøkkenvekt rosa

Modern House

nuzzie kjøkkenvekt rosa

Kjøkkenvekt med timerfunksjon. Vektens kapasitet er 1 g-3 kg, og batteritype er 4 AA som er inkluder... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Kjøkkenvekt med timerfunksjon. Vektens kapasitet er 1 g-3 kg, og batteritype er 4 AA som er inkludert. Vekten gir deg mulighet til å veie i både gram og oz, som kan være praktisk om du bruker utenlandske oppskrifter.
Timer funksjonen er nyttig for å følge med på steking og heving. Kjøkkenvekten innehar en funksjon som gjør at du kan veie flere ingredienser direkte i bollen. Dette gjøres ved å nullstille vekten på det du allerede har veid, og slik kan du enkelt veie neste ingrediens direkte i bakebollen.

Kjøkkenvekten er 19,5 cm lang og bred og er 2,5 cm høy stabile føtter. Materiale er glass og ABS plast med LCD display. Vekten tørkes av med fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
7020628984783
Artikkelnummer:
46161523
Merke:
Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.