-30%
Modern House Basis mandolinjern
Lagertømming

Modern House

Basis mandolinjern

  • Effektiv og flott mandolinjern
  • Perfekt til å hakke, kutte og skive alle typer frukt og grønnsaker
  • 7 byttbare kniver og lokk

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Med denne kan du både kutte skiver med mandolinkniver, strimle me juliennekniver og kutte biter med grønnsakskuttere. Settet inneholder 7 utbyttbare kniver, beholder og lokk til oppbevaring. Mandolinen her en skyvemekanisme så du enkelte skjærer skiver ved å skyve frem og tilbake. Produktet kan brukes på alle typer frukt og grønnsaker, men de større harde rotgrønnsakene bør skjæres i litt mindre biter for å få best utbytte. Foreslåtte bruksområder er blant annet å lage egne pommes frites, kutte tomat, agurk og osv, strimle og skive agurk, gulrot og andre grønnsaker, samt rasping av nøtter eller sjokolade. Alt samles i beholderen, og kan oppbevares tørt eller kjølig ved hjelp av medfølgende lokk. Produktet er 27,5cm lang, 12cm bred og13cm høy. Delene består av ulike plastmaterialer (ABS, PS, PP, TPE) som er BPA frie, og bladene er i 18/0 stål. Rengjøres i oppvaskmaskin. Vi anbefaler rengjøring i oppvaskmaskinene øvre del med program inntil 60°C. Skyveren til mandolinen anbefaler vi spylt for hånd grunnet vannansamling kan forekomme i hulrom.
Produktdetaljer
EAN:
7020629003315
Artikkelnummer:
46161755
Merke:
Modern House
Serie:
Basis
Kategori:
Mandolinjern

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.