SMEG Stavmikser HBF02 m/tilbehør creme
SMEG Stavmikser HBF02 m/tilbehør creme
SMEG Stavmikser HBF02 m/tilbehør creme
SMEG Stavmikser HBF02 m/tilbehør creme

SMEG

Stavmikser HBF02 m/tilbehør creme

  • Stavmikseren kan brukes til alt mulig matlaging, eksempelvis mose poteter, lage dressing, supper og vispe krem
  • Flott designelement til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet
  • Ergonomisk håndtak med sklisikkerhet

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Stavmikser med ekstra deler. Modell: HBF02

Kvalitetsprodukter i 50 talls retro design. Flotte designelementer til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet i høysetet! Stavmikseren kan brukes til alt mulig matlaging, eksempelvis mose poteter, lage dressing, supper og vispe krem. Justerbar hastighet og turbofunksjon. Totaleffekt er 700 W. Ergonomisk håndtak med sklisikkerhet.

Knivdel i rustfritt stål med FLOWBLEND system som blander godt og reduserer sugeeffekt. Standardtilbehør er beholder/kanne, hakker med beholder, potetmoser og visp. Kannen og beholderen til hakkeren er laget i BPA fri Tritan plast som tåler 70 °C. Kannen rommer 1,4 liter, og beholderen til hakkeren rommer 0,5 liter. Produktets mål er lengde 29 cm og bredde 13 cm.

Kanne, lokk, knivblad og visp kan rengjøres i oppvaskmaskin. Basen og andre deler med farget overflate bør tørkes av med fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
8017709248055
Artikkelnummer:
46170781
Merke:
SMEG
Serie:
50's Style
Kategori:
Stavmiksere
Opprinnelsesland:
Kina

Design og materiale
Farge:
Hvit
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.