-30%
Tramontina Knivblokk med kniver natur stål
Tramontina Knivblokk med kniver natur stål
Tramontina Knivblokk med kniver natur stål
Tramontina Knivblokk med kniver natur stål
Lagertømming

Tramontina

Knivblokk med kniver natur stål

  • Sett med knivblokk og fem kniver
  • De mest brukte knivene
  • Håndtak i PP plast

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Tramontina - Sett med knivblokk og fem kniver

Tramontina er kjent for sine robuste kniver av høy kvalitet. Nå får du fem av de mest brukte knivene som et sett. Med disse knivene kommer du til å mestre alle kjøkkenets oppgaver når det kommer til kutting og skjæring. Knivene kommer samlet i en fin og stødig knivblokk. Med en knivblokk holder du orden på knivene samt at du unngår at knivene støter borti hverandre og får slitasje. Knivene er produsert i AISI 420 brasiliansk stål med håndtak i PP plast. Knivblokken er produsert i PP plast og brasiliansk eik.

Mål kniver: L7,5 cm, L13 cm, L15 cm, L17,5 cm, L17,5 cm

Vedlikehold og renhold:
- Knivene kan rengjøres i oppvaskmaskin, men bevares best ved rengjøring for hånd med varmt vann og lite såpe.
- Skyll salt eller mat fra knivene rett etter bruk. Dette for å unngå rust og andre flekker som kan oppstå, spesielt mat med høyt syrenivå. - Tørk av fuktighet, før knivene settes tilbake i knivblokken.
- Selve knivblokken rengjøres om nødvendig med en fuktig klut.

Tramontina er et brasiliansk selskap som ble grunnlagt i 1911. I dag er Tramontina et av de viktigste selskapene i Sør-Brasil, med 10 fabrikker. De er produserer blant annet bestikk, servise og hvitevarer og er verdensledende på grillutstyr og biffbestikk.
Produktdetaljer
EAN:
7020629113175
Artikkelnummer:
46182373
Merke:
Tramontina
Serie:
N/A
Kategori:
Knivblokker

Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Svart/tre
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.