SMEG Espressomaskin ECF01 15 bar Dolce & Gabbana
SMEG Espressomaskin ECF01 15 bar Dolce & Gabbana
SMEG Espressomaskin ECF01 15 bar Dolce & Gabbana
Lagertømming

SMEG

Espressomaskin ECF01 15 bar Dolce & Gabbana

  • Eksklusiv espressomaskin med melkesteamer funksjon som muliggjør både fersk espresso og cappucino
  • Flott designelement til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet
  • Produsert i termoplast og rustfritt stål

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Kvalitetsprodukter i 50 talls retro design. Flotte designelementer til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet! Espressomaskin med melkesteamer funksjon som muliggjør både fersk espresso og cappucino.

Produsert i termoplast og rustfritt stål. Produktets mål er lengde 33 cm bredde 15 cm og høyde 30 cm. Vanntanken rommer 1 liter og pumpetrykk er 15 bar.

Brukervennlig kontrollpanel
Valg for 1 eller 2 kopper
Dampfunksjon for melkeskum
Avtakbar vanntank
Justerbart Cappuccinosystem
Thermoblock oppvarmingsystem
Flow-stop funksjon for valg av styrke
Indikator for avkalkning
Koppbrikke for latteglass
Avtakbart dryppbrett med vannindikator
Gummiben for stabilitet.

Rengjøring:
La maskinen avkjøle seg før rengjøring. Dryppskål rengjøres med klut. Kaffefiltrene, vannbeholder og dyse for melkeskummer rengjøres grundig under lunkent rennende vann. Varmtvannsdyse rengjøres ved å kjøre program uten kaffe.

Modell:ECF01DGEU

Under designmessen i Milano, Salone del Mobile di Milano 2017, avslørte Smeg og Dolce & Gabbana sitt nyeste samarbeidsprosjekt ? Sicily is my Love. Aldri før har det å lage mat vært så spennende og ikke minst, så fargerikt! Inspirert av råvarene, historien og tradisjonen i Sør-Italia og på øya Sicilia. Brødristere, sitruspresser, kaffemaskiner, vannkokere, blendere, kjøkkenmaskiner og slow juicers er alle utsmykket med gylne sitroner, sitrusfrukter, kaktusfikener og høyrøde kirsebær. Dette er bare noen av de typiske sicilianske utsmykningene som er innrammet i trekantede motiver kalt crocchi. Alle symbolene er uløselig forbundet med Sicilia, som var hjem for Domenico Dolce og Stefano Gabbana.
Produktdetaljer
EAN:
8017709248321
Artikkelnummer:
46190767
Merke:
SMEG
Serie:
50's Style
Kategori:
Kaffemaskiner
Modell nr:
ECF01
Opprinnelsesland:
Italia

Design og materiale
Farge:
Multi
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.