Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-21%
Tindre traktørpanne 3,5l
Tindre traktørpanne 3,5l
Tindre traktørpanne 3,5l
Supersalg

Chef Ørjan

tindre traktørpanne 3,5l

Art.nr: 46190873

Chef Ørjan Tindre traktørpanne er produsert i aluminium med høykvalitets Teflon Platinum ® slipp-lett belegg i 3 lag. Slipp-lett belegg gjør at mat ikke fester seg så lett i bunnen. Aluminium har høy varmeledningsevne som sparer energi. Perfekt for retter som lasagne, der en skal steke kjøtt først og deretter koke i saus. Passer alle komfyrtopper. Traktørpannen har 5 mm induksjonsbunn, vegger 2 mm tykkelse og er PFOA og BPA-fri.

Brukerveiledning: Plasser i midten av kokesonen for å oppnå optimal varmefordeling. Varm alltid opp gradvis for å unngå at bunnen slår seg. Dette er spesielt viktig ved første gangs bruk. Boost-funksjon kan benyttes når traktørpannen har oppnådd litt varme. Ved induksjon med markerte soner, husk å bruk en kokesone med lignende diameter. Unngå skarpe gjenstander på overflaten. Vi anbefaler bruk av redskaper i nylon eller tre. Må ikke brukes i stekeovn grunnet håndtaket.

Rengjøring: Vask med såpe og vann, og la tørke. Unngå bruk av oppvaskmiddel med skureeffekt eller skurebørste, for å bevare belegget. Traktørpannen tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask for å unngå slitasje, og slik gir lenger levetid av belegget. Ikke ta traktørpannen varm direkte i kaldt vann, da kan den slå seg og bunnen bli ujevn. Traktørpannen bør vaskes like etter bruk og ikke ligge under vann over lengre tid.

Diameter: 28 cm
Høyde: 7,5 cm
Volum: 3,5 liter

Førpris 899,-

711,-

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp. Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.