0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

KUN PÅ NETT
Vis i fullskjerm
Smeg Traktørpanne 28 cm rød

Smeg

Smeg Traktørpanne 28 cm rød

Art.nr: 46201634

1 895,-

Klikk & hent

Klikk & Hent

Lekker traktørpanne fra Smeg med aluminiumkropp og rustfri stålbunn, 28cm.

Pannen har en tykk bunn og kant på 4,5 mm, som sørger for jevn varmefordeling og god holdbarhet – I denne kan en lage det meste en ønsker av fantastiske retter. Den har 6 lag: ekstern bunn av rustfritt stål, aluminiums kropp, sand-blasting lag for å feste non-stick belegget, primer-belegg, non-stick lag med keramiske partikler og øverst et PTFE non-stick lag. På den måten får du alt det beste fra de forskjellige materialene.

- Passer på alle komfyrer.
- Kan stå i ovnen i opptil 250 grader C.
- PTFE non-stick belegg.
- 5 års garanti.
- D28 B40 H9 cm

Nå hever vi matlagningsopplevelsen ytterligere! Smeg kan nå stolt presentere sin første kolleksjon med gryter og panner. Fremstilt i Italia, er dette en kolleksjon i fullstendig ikonisk Smeg-stil, og med det siste innenfor kjøkkenredskapsteknikk.

Å lage mat skal være en glede! Denne kolleksjonen av stekepanner og kokekar designet av Smeg, retter seg til personer med lidenskap for matlagning utover det vanlige. Utviklet med kunnskap fra det profesjonelle kjøkken og det siste innenfor kjøkkenredskapsteknikk, tilbyr vi nå et bredt sortiment av kjøkkenredskap. Det lille ekstra til kjøkkenet - hjemmets hjerte.

Tilbake