Brusletto Knivsett 6 deler
Brusletto Knivsett 6 deler
Brusletto Knivsett 6 deler
Brusletto Knivsett 6 deler
Brusletto Knivsett 6 deler

Brusletto

Knivsett 6 deler

  • Et sett med essensielle kniver
  • Håndtaket er av høykvalitets kompositt
  • Kniver du vil ha glede av i mange år

5 999,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Knivsett i 6 deler fra Brusletto. Knivene er produsert i tysk stålkvalitet med en hardhet på 57+/-2 rockwell - en skikkelig kniv med andre ord. Håndtaket er av en høykvalitets kompositt med sofistikert design som ligger godt i hånden. Dette er stødige og gode kniver du vil ha glede av i mange år.

Settet kommer i en flott gaveeske, og består av:
Filetkniv 23 cm: Smal og skarp filetkniv, perfekt når man skal skjære i tynne stykker av både kjøtt og fisk. Også meget godt egnet til utbeining av kjøttstykker.

Brødkniv 23 cm: En god brødkniv er et must i et av verdens mest brødspisende land. Stødig og skarp med tagger. Skjærer rent og godt gjennom all slags brød, også rykende ferskt bakverk.

Kokkekniv 15 og 20 cm: Kokkekniven er allsidig og den mest brukte kniven på kjøkkenet, derav navnet. Brukes til både grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. En god kokkekniv er et must på kjøkkenet. Finn størrelsen, grepet og balansen som passer for din hånd. 20 cm er originalstørrelsen.

Chopper 16 cm: Egnet til å kutte og hakke opp grønnsaker og urter. Knivens brede knivblad og det tykke skaftet gir et godt grep om kniven, slik du har full kontroll over små bevegelser og rask hakking.

Skrellekniv 9 cm: En skrellekniv er en liten universalkniv som både kan skrelle, skive og skjære. Den har et kort, spisst og rett blad som gjør den ypperlig til sitt bruksområde innen frukt og grønt. En nærmest uunnværlig følgesvenn på kjøkkenet.
Produktdetaljer
EAN:
7070549127134
Artikkelnummer:
46203409
Merke:
Brusletto
Serie:
N/A
Kategori:
Knivsett

Spesifikasjoner
Høyde:
23 cm
Vekt:
2,35 kg
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Stål/svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål/kompositt
Materiale på skaft:
Høykvalitets kompositt
Hardhet:
HRC 57+/-2
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
15-20° med skjerpestål
Vedlikehold:
Kniven tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler å rengjøre for hånd for å bevare knivens gode egenskaper. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre stålkniver sløve og mattes ned. Ved rengjøring for hånd brukes lett såpevann og oppvaskbørste. Tørk av overflødig fukt med en tørr klut. Dersom du ønsker å skjerpe knivene etter en tid, anbefaler vi en vinkel på 15° med skjerpestål. Mat med høyt salt og syrenivå vil sløve ned stålkniver. Skyll derfor kniven like etter bruk.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.